بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقتى للكبدة الاسكنرانى
المقادير
نصف كيلو كبدة مقطعة شرائح صغيرة
5 فصوص ثوم
وحدتين فلفل رومى مقطع شرائح صغيرة
ملح وفلفل اسمر وقليل من الكمون واكزبرة الناشفة
ربع كوب زيت
عصير ليمونة
الطريقة
نسخن الزيت جيدا ثم نضيف اكبدة بعدغسلها وتقطيها
ونشوها لبضع دقائق على نار حامية
ثم نضيف الثوم والبهارات والملح والفلفل الاسمر ونستمر فى التقليب
نضيف الفلفل الاخضر مع استمرار التقليب ابضع دقائق
ثم نضيف عصير اليمون مع التقليب المستمر لبضع دقائق اخرى
ثم تقدم بالهنا والشفا
ممكن نعملها سندوتشات او نقدمها مع مكرونة بالصلصلة الحمرا
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق