بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ارز بالجمبرى سريع ولذييييذ
المقادير
ربع كيلوا جمبرى صغير ناضج
ثمرة فلفل احمر وثمرة فلفل اصفر
حوالى كوب ارز ناضج ( ممكن يكون متبقى من اليوم اللى قبله )
2 ملعقة كبيرة صويا صوص
رشة فلفل اسمر
ملح حسب التزوق ( ما بيخاد كتير وممكن ماتحتاجى )
2 ملعقة كبيرة زيت
الطريقة
نقطع الفلفل شرائح ونشوحة فى الزيت لبضع دقائق
ثم نضيف الجمبرى والفلفل الاسمر ونشوحه دقيقة او اثنين فقط
ثم نضيف الارز مع التقليب المستمر ونضيف الصويا صوص والملح ادا لااحتجنا اليه
ممكن اضافة ملعقة او اثنين من الماء اذا لزم الامر
ثم يقدم الارز بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق