بسم الله الرحمن الرحيم
اومليت بالسبانخ والجبن
المقادير
2 بيضة وملح وفلفل اسمر
حوالى نصف كوب سبانخ مفطع صغير
ربع كوب جبن فيتا ( ممكن تستخدمى جبن قريش اللى متوفر عندك )
ملعقة طعام زيت
الطريقة
نخفق البيض مع الملح والفلفل الاسمر ثم نضعه فى طاسة بعد ما نسخن الزيت
وقرب ما ينضج البيض نضيف السبانخ والجبن على نصف الاومليت
ولما ينضج البيض نطويه الى نصفين
ونتركه حوالى دقيقة اخرى ثم يقدم بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق