الجمعة، 2 ديسمبر 2011

كبدة اسكندرانى

بسم الله الرحمن الرحيم 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

طريقتى للكبدة الاسكنرانى



المقادير

نصف كيلو كبدة مقطعة شرائح صغيرة

5 فصوص ثوم

وحدتين فلفل رومى مقطع شرائح صغيرة

ملح وفلفل اسمر وقليل من الكمون واكزبرة الناشفة 

ربع كوب زيت

عصير ليمونة 

الطريقة 

نسخن الزيت جيدا ثم نضيف اكبدة بعدغسلها وتقطيها

ونشوها لبضع دقائق على نار حامية 



ثم نضيف الثوم والبهارات والملح والفلفل الاسمر ونستمر فى التقليب



نضيف الفلفل الاخضر مع استمرار التقليب ابضع دقائق 



ثم نضيف عصير اليمون مع التقليب المستمر لبضع دقائق اخرى 





ثم تقدم بالهنا والشفا 








ممكن نعملها سندوتشات او نقدمها مع مكرونة بالصلصلة الحمرا 


ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

أدخل البريد الإلكترونى ليصلك الجديد

Blogger widget