الجمعة، 12 أبريل 2013

بودينج المانجو




بودينج المانجو



المقادير 

ثمرتين مانجوا كبار حوالى نصف كيلو ( يمكن استبدالها باى نوع فاكهه متوفر عندك )



لتر من الماء 

6 ملاعق سكر 

ملعقة صغيرة فانيليا

4 ملاعق طعام نشا

الطريقة 


نخلط المانجو مع السكر و 3 ونصف كوب ماء والفانيليا

نضعهم على النار الى ان يغلى حوالى 5 دقائق 







ثم نذوب النشا فى الماء المتبقى من اللتر ونضيفه مباشرة الى الخليط الذى على النار مع التقليب المستمر حوالى 5 دقائق اللى ان ينضج النشا على نار هادئة 





ثم نضعه فى القوالب 





ونضعه فى الثلاجة الى ان يبرد تماما ثم يقدم بالهنا والشفا







هناك 3 تعليقات :

  1. جميله جدا تسلم أيديكي

    ممكن كمان تتعمل بأي فاكهة تانية بالفراولة او المشمش مثلا؟؟

    ردحذف
    الردود
    1. الله يخليكى يا سارة تسلمى اه يا حبيبتى ينفع باى فاكهه تانية بنفس الطريقة

      حذف
    2. ولو هتعمليها بالفراولة ضيفى عليها لبن حليب او لبن بودرة هيديعا طعم حلو اووى

      حذف

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

أدخل البريد الإلكترونى ليصلك الجديد

Blogger widget