الجمعة، 29 مارس 2013

الفشة بالبصل

بسم الله الرحمن الرحيم


الفشة بالبصل




الفشة هى الرئتين للبقر او الغنم

المقادير والطريقة مع بعض


على حسب الكمية اللى هتستخدميها

اول حاجة نغسل الفشة كويس ويبعدين نغليها الفشة فى ماء مع بعض فصوص من الحبهان وورق اللاورا لمدة 10 دفائف تقريبا






نصفى الفشة من الماء




نحمرها مع فلفل اسمر وكمون وكزبرة وحبهان وقرفة مطحونين فى قليل من الزيت او السمن




نضيف عليها كثير من البصل والثوم ونفلبهم سويا لبضع دقائق






ثم نضيف الماء ونتركها الى ان تنضج ويجف ماؤها ثم نضع الملح ونضيطه على حسب رغبتك






 وتقدم بالهنا والشفا












ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

أدخل البريد الإلكترونى ليصلك الجديد

Blogger widget