الأربعاء، 2 نوفمبر 2011

فتة الملوخية باللحم

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


فتة الملوخية باللحم




المقادير

حسب عددافراد اسرتك
الطريقه
تعملى الملوخيه بالطريقه العاديه

وبعدين تعملي صلصه الخل و الثوم نحمر شويه ثوم مفروم

 مع الكزبره الناشفة 



ولما يتحمر نضيف حوالى ربع كوب خل (ممكن تستخدمى عصير ليمون )

ونسيبهم يغلوا غلوه واحده بس


نبتدى نرص الطبق

نحمص الخبز ونقطعه صغير



نضع فوقه الملوخيه



وبعدين الارز 



وبعدين الصلصه 



وممكن تضعى اللحم المحمر على الوجه



وبالف هنا وشفا






ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

أدخل البريد الإلكترونى ليصلك الجديد

Blogger widget