الأحد، 19 فبراير 2012

ارز بالجمبرى سريع ولذيييييييييييييذ

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ارز بالجمبرى سريع ولذييييذ




المقادير

ربع كيلوا جمبرى صغير ناضج 

ثمرة فلفل احمر وثمرة فلفل اصفر

حوالى  كوب ارز ناضج ( ممكن يكون متبقى من اليوم اللى قبله )

2 ملعقة كبيرة صويا صوص

رشة فلفل اسمر

ملح حسب التزوق ( ما بيخاد كتير وممكن ماتحتاجى )

2 ملعقة كبيرة زيت

الطريقة

نقطع الفلفل شرائح ونشوحة فى الزيت لبضع دقائق




ثم نضيف الجمبرى والفلفل الاسمر ونشوحه دقيقة او اثنين فقط 



ثم نضيف الارز مع التقليب المستمر ونضيف الصويا صوص  والملح ادا لااحتجنا اليه




ممكن اضافة ملعقة او اثنين من الماء اذا لزم الامر 


ثم يقدم الارز بالهنا والشفا














ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

أدخل البريد الإلكترونى ليصلك الجديد

Blogger widget